• Segueixi'ns!
  • rss
  • Facebook

*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Little Nursery, S.C.P. domiciliada a C/ Carrasco i Formiguera, 12, 08242 de Manresa (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Little Nursery, S.C.P. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Horaris


L'horari de Little Nursery, és des de les 8h del matí fins les 22h del vespre, i de dilluns a divendres.

Fora d'aquest horari, es poden concretar altres opcions, però sempre cal parlar-ne i acordar-les. Entenem que cada família té les seves possibilitats i disponibilitat, podent-nos adaptar a cada cas.

Al jardí d'infància, tant se'ls pot donar el menjar, com fer-los dormir, disposem de cuina i sala dormitori, per tal que els nens tinguin una rutina sana i una alimentació i descans apropiats.

El que sí que cal tenir en compte és que cal respectar les hores de migdiades, ja que mentre els nens dormin no és possible venir-los a buscar perquè es despertaria la resta dels nens.Si li sembla interessant, pot compartir aquesta pantalla
Enviar a un amic Imprimir Compartir a Pinterest Compartir a Google + Compartir a Twitter Compartir a Facebook