• Segueixi'ns!
  • rss
  • Facebook

*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Little Nursery, S.C.P. domiciliada a C/ Carrasco i Formiguera, 12, 08242 de Manresa (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Little Nursery, S.C.P. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

La llar d'infants


Little Nursery és una Llar d'infants per nens i nenes entre els 4 mesos i els 3-4 anys, on en un ambient familiar podran gaudir de les primeres experiències de vida i començar-se a relacionar amb altres infants, jugar i aprendre mentre s'ho passen el millor possible.

Sabem que l'arribada a la Llar d'infants és un moment complicat per als nens, que es troben sense els seus progenitors, i també per als pares, que se'n separen per primera vegada, i com és natural també han de passar un punt d'angoixa.

Per ajudar als infants a que aquest primer moment passi el millor possible, potenciem el bon ambient i les interaccions entre ells, fent-los jugar per tal que es relacionin i aprenguin pautes de comportament social, que els serviran per tenir èxit a la vida.

Per millor que estiguin els nens i les nenes, sabem que els pares tenen interès en saber-ho de primera mà. Per aquest motiu des de Little Nursery sempre s'atenen les trucades i peticions dels pares, tant si volen saber com li va a la Llar d'infants, com si tenen qualsevol comentari, o indicació a fer.

Pot passar que en el moment de deixar els nens a la Llar d'infants hi hagués alguna indicació que hagués passat per alt, per aquest motiu, els pares tant poden contactar per telèfon com indicar números autoritzats per enviar missatges de WhatsApp als que es podrà enviar allò que demanin (sempre i quan sigui exclusivament) dels seus fills o filles.


arxiu PDF: Little Nursery a La Festa dels Súpers Little Nursery a La Festa dels Súpers
arxiu PDF: Article publicat a Mum's Article publicat a Mum's
arxiu PDF: Article del Regió 7 Article del Regió 7

Si li sembla interessant, pot compartir aquesta pantalla
Enviar a un amic Imprimir Compartir a Pinterest Compartir a Google + Compartir a Twitter Compartir a Facebook